We are showing movies, non stop (24-hours a day) from Friday afternoon until Monday afternoon in Revere.
Robinson Crusoe on Mars Fri 6:00 PM 1hr 50min
- The blockbuster film of a lone astronaut stranded on Mars. 6.7 IMDB. 1964, PG.
- Sneak Peeks Fri 7:50 PM 40min
- Previews of this weekend's video theater.
- The Martian Fri 8:30 PM 2hr 25min
- The blockbuster film of a lone astronaut stranded on Mars. ""Science the **** out of Mars."" 8.2 IMDB. 2015, PG-13.
- Liza The Fox Fairy Fri 11:00 PM 1hr 38min
- A Hungarian woman haunted by a Japanese pop star ghost worries
she is a cursed fox fairy.
7.8 IMDB. Subtitled musical fantasy.
Machine Sat 2:15 AM 1hr 15min
- In an effort to construct a perfect android killing machines in a war against China, UK scientists exceed their goal and create a sentient cyborg. 2013, R.
- Listening Sat 3:40 AM 1hr 35min
- A team of genius-but-broke grad students invent mind-reading technology that destroys their lives and threatens the future of freewill itself. 2014, PG-13.
- Atlas Shrugged Part 1 Sat 5:20 AM 1hr 35min
- Ayn Rand's libertarian fantasy in a 2016 alternate world of
$10 gas, 20% unemployment, and corporate rationing.
(Part 3 was completed with Kickstarter donations.) 5.8 IMDB. 2011, PG-13.
- A Connecticut Yankee in King Arthur's Court Sat 6:55 AM 1hr 45min
- Bing Crosby as Mark Twain's time traveling hero. Fantasy musical. 1949, PG.
- Antboy Sat 8:45 AM 1hr 15min
- 12-year-old Pelle is bitten by an ant and develops superpowers. Aided by comic book nerd Wilhelm, Pelle creates a secret identity as superhero Antboy. When super villain The Flea enters the scene, Antboy must step up to the challenge. Denmark, dubbed. 2013, PG.
- Ant-Man Sat 10:00 AM 1hr 55min
- Scott Lang must embrace his inner hero and help his mentor, Dr. Hank Pym, plan and pull off a heist that will save the world. Two extra credit scenes. 2015, PG-13.
- Sherlock Holmes Sat 12:00 PM 1hr 55min
- HD remastered silent film starring William Gillette, based on
the long running 1899 stage play.
Tinted B/W. 1916, PG."
- The Man Who Saved The World Sat 2:00 PM 1hr 45min
- Docudrama based on real history. You, me, and everyone we know is alive today, solely because one stubborn man refused repeatedly to start WW III, in response to early warnings of incoming ICBMs. With Kevin Costner. 2014, R (language).
- About Time Sat 3:50 PM 2hr 5min
- A young man inherits the family trait of time travel. Romance, 7.8 IMDB. 2013, R (language).
- Secret of the Incas Sat 6:00 PM 1hr 35min
- Charlton Heston as Indiana Jones. An adventurer searches for hidden treasure in the Peruvian jungles. 1954, PG.
- Tomorrowland Sat 8:00 PM 2hr 5min
- Bound by a shared destiny, a teen bursting with scientific curiosity and a former boy-genius inventor embark on a mission to unearth the secrets of a place somewhere in time and space that exists in their collective memory. 2015, PG.
- The Lovers Sat 10:10 PM 1hr 50min
- An epic, sweeping and riveting tale of an impossible love, set across two time periods and continents. Paranormal romance. 2015, R.
Call Girl Of Cthulhu Sun 12:00 AM 1hr 30min
- When a virginal artist falls in love with a call girl, she turns out to be the chosen bride of the alien god Cthulhu. To save her, he must stop an ancient cult from summoning their god and destroying mankind. Horror comedy. 2014, R.
- Heartless Sun 1:40 AM 1hr 45min
- Jamie Morgan, a young man with a large heart-shaped birthmark on his face, discovers that there are demons on the streets of East London. Horror. 2009, R.
- Teeth Sun 3:25 AM 1hr 15min
- Still a stranger to her own body, a high school student discovers she has a physical advantage when she becomes the object of male violence. Horror, gross. 2007, R.
- Proxima Sun 5:00 AM 1hr 55min
- Tony, the owner of a small fantastic film video shop, has found out that at times reality can defy science-fiction. The time has come to embark on a trip to a place nobody has ever been to before. Spain, subtitled. 2007, PG-13.
- Orlando Sun 6:55 AM 1hr 30min
- Young nobleman Orlando is commanded by Queen Elizabeth I to stay forever young. Miraculously, he does just that. The film follows him as he moves through several centuries of British history, experiencing a variety of lives and relationships along the way, and even changing sex. 1992, PG-13.
- Dinosaur Island Sun 8:30 AM 1hr 20min
- A vacation becomes the adventure of a lifetime as a boy finds himself stranded in a world filled with ghost ships and prehistoric creatures. He embarks on a journey that will change his future forever. (Neon colors and feathered dinosaurs match current theories.) Australia. 2014, PG.
- Prisoner of Zenda Sun 10:00 AM 1hr 40min
- An Englishman on a Ruritarian holiday must impersonate the king when the rightful monarch, a distant cousin, is drugged and kidnapped. Witty repartee and epee. 7.8 IMDB, B/W. 1937, PG.
- The Princess Bride Sun 11:40 AM 1hr 35min
- Hello, my name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die. ""Have fun stormin' da castle."" 8.1 IMDB. 1987, PG.
- This Week in Brit TV Sun 1:20 PM 4hr 40min
- review of the latest in British TV. See schedule posted at door
- Britain's Real Monarch Sun 6:00 PM 45min
- TV documentary of a centuries-old claim that Edward IV was illegitimate, born to Cecily, Duchess of York, by an English archer. Therefore the rightful Plantagenet king is now living in Australia. 2004, PG.
- Automata Sun 6:50 PM 1hr 50min
- Jacq Vaucan is an insurance agent of ROC robotics corporation who investigates cases of robots violating their primary protocols against altering themselves. What he discovers will have profound consequences for the future of humanity. Starring Antonio Banderas. 2014, R.
- Lupin the Third Sun 8:40 PM 2hr 10min
- Live action anime. Interpol Inspector Zenigata begins a world-wide hunt for the infamous thief Arsene Lupin III. Comedy, Japan, subbed/dubbed. 2014, PG-13.
- Predestination Sun 10:55 PM 1hr 30min
- Robert A. Heinlein's film. A time-traveling Temporal Agent on his final assignment must pursue the one criminal that has eluded him throughout time. 2014, R.
The Sticky Fingers of Time Mon 12:30 AM 1hr 20min
- A writer, Tucker Harding, is hired to cover an article on a hydrogen-bomb test in Nevada in 1952. While there, radiation mutates her code/soul, spawning in her the ability to travel through time by force of will. B/W/color. 1997, R.
- Bloodsucking Bastards Mon 1:55 AM 1hr 20min
- *Office Space* meets *Shaun of the Dead*. Action-packed vampire comedy. 2015, R.
- Only Lovers Left Alive Mon 3:15 AM 2hr
- A depressed musician reunites with his lover, though their romance - which has already endured several centuries - is disrupted by the arrival of her uncontrollable younger sister. 2013, R.
- Forbidden Empire Mon 5:20 AM 1hr 50min
- An 18th century English cartographer, Jonathan Green, sets out on a journey to map the uncharted lands of Transylvania, only to discover the dark secrets and dangerous creatures hidden in a cursed, fantastical Ukrainian forest. 2014, PG-13.
- The Snow Queen 2 Mon 7:10 AM 1hr 15min
- The Snow Queen casts a curse on her mirror, making people see the worst in themselves. Animation. 2015, G.
- Thunderbirds Are Go Mon 8:30 AM 45min
- CGI and practical effects revival of the 1960's Supermarionation. 2015, PG.
- The Little Prince Mon 9:15 AM 1hr 45min
- A little girl lives in a very grown-up world with her mother, who tries to make sure she is prepared for it. Her neighbor The Aviator introduces the girl to an extraordinary world where anything is possible, the world of The Little Prince. Animation, 7.8 IMDB. 2015, PG.
- Coming Attractions 2016 Mon 11:05 AM 2hr
- New videos and revivals stretching into 2019 from this Time Line and Alternate Universes
- END (2016) Mon 1:10 PM 5min
- Time to pack up. I am retiring from Video Theater. Any Takers for Arisia 2017?